Verdens beste glutenfri Brownies

Verdens beste glutenfri Brownies


God fredag! Hvis du har lyst til å lage noe digg i helgen MÅ du prøve denne oppskriften på brownies! Brownies er noe av det beste jeg vet og er alltid en sikker vinner når jeg har jentene på besøk.


Ingredienser:
♥ 150 g smør
♥ 40 g kokosolje
♥ 200 g mørk sjokolade (minst 70%)
♥ 4 egg
♥ 280 g sukker
♥ 35 g havremel (g-fri)
♥ 3 ss rismel
♥ 2 ss kokosmel
♥ 1 ss maisstivelse
♥ 1 ts fiberhusk
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ 3 ss kakao
♥ Melis (pynt)


Slik gjør du:

– Smelt smør, kokosolje og mørk sjokolade på svak varme i en svisikker kjele.
– Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn smør 0g sjokoladeblandingen, deretter resten av det tørre. (Bruk en miniblender/kvern og kvern om glutenfri-havregryn til mel.) Miks til en jevn deig.
– Bruk en form med bakepapir i bunnen. (Liten langpanne) Stekes midt i oven, 180° i ca 20 minutter.
– La kaken bli helt avkjølt på benken. Sett kaken inn i kjøleskapet i noen timer før du skjærer den opp i firkanter og serverer. Den er også super å lage kvelden før.

#glutenfri #brownies #glutenfribrownies 

Back to Top