Gulrot cupcakes til 17. mai?

Gulrot cupcakes til 17. mai?

Lurer du på hva du skal ha på kakebordet til 17.mai? Disse gulrot cupcakes’ene er så enkle å lage og ble en sikker vinner til 17. mai-feiringen i fjor. De er virkelig verdt å prøve om du er glutenallergiker eller ei! Fløyelsmyk vaniljekrem med et hint lime toppet med friske bær.

Ingredienser:
♥ 3 egg
♥ 130 g sukker
♥ 1 gulrot, finraspet
♥ 1 ss olje
♥ 50 g havremel, glutenfritt
♥ 30 g kokosmel
♥ 1/2 ts kanel
♥ 1/2 ts kardemomme
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 ss maisstivelse

Vaniljekrem:
♥ 50 g smør, romtemperert
♥ 100 g philadelphia, laktosefri
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ Revet limeskall (2-3 klyper)
♥ Limedråper (ca 25)
♥ ca 150 g melis

Slik gjør du:
– Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i finrevet gulrot og olje. Bland alt det tørre i et dl-mål, rør godt. Ha det tørre litt og litt i røra, miks til en jevn deig.
– Sett ovnen på 180°. Hell røra i 6 former. (ca 3/4 i hver form) Stekes midt i ovnen i ca 15-20 minutter.
– La dem avkjøles helt før du smører på vaniljekremen.

Back to Top