Glutenfri pizzasnurrer

Glutenfri pizzasnurrer

God helg, kjære lesere!
Lyst på noe supergodt til middag denne helgen? Da anbefaler jeg denne pizza oppskriften! Fyll er opptil hver enkelt, jeg har valgt pizzasaus, kjøttdeig, kylling/kalkun pølser, rødløk, tomater og ost. Disse pizzasnurrene er også perfekte til å fryse ned og ta opp når man har dager med litt dårlig tid.


Ingredienser:

♥ Havregryn 50g (glutenfri)
♥ Linfrø 20g
♥ Solsikkekjerner 20g
♥ Semper fin mix 6 dl
♥ Maisstivelse 1 ss
♥ Fiberhusk 1 ss
♥ 1 pk gjær (tørrgjær)
♥ Salt 1 ts
♥ Timian 1 ss
♥ Vann 3 dl
♥ Olje 3 ss


Slik gjør du:

– Start med havregryn, linfrø og solsikkekjerner. Kvern om til mel, bruk blender eller kvern. Bland resten av det tørre sammen i en bolle. Mål opp vann og varm det lett i microen til du får ca 37-38 grader. Ha olje i vannet og hell deretter væsken i melblandingen. Elt deigen godt til du får en fin deig. La heve lunt i ca 45 min.
– Jeg valgte å lage pizzasnurrer, det kan være lurt å ta litt mindre fyll med tanke på at den skal rulles. (Hvis du skal lage pizzasnurrer kjevler du ut deigen på vanlig måte til du får en stor firkant. Tips: Ha en tynn fjøl under pluss litt semper-mel. Smør på pizzasaus + fyll. Rull til en pølse, skjær opp snurrer og legg ost på toppen.) Stekes midt i ovnen, 220° varmluft.



#glutenfripizza #glutenfri #glutenfribakst

Back to Top