Glutenfri havrepannekaker

Glutenfri havrepannekaker


Disse havrepannekakene er så gode! Perfekte til kveldsmat eller til
helgefrokosten. Super enkle å lage og passer til både store og små!


Ingredienser:

♥ 50g havregryn (glutenfri)
♥ 10g kokosmel
♥ 1/2 ts bakepulver
♥ Et lite dryss kanel
♥ 1/2 – 1 ts sukrin gold
♥ 2 store egg
♥ 1 dl lettmelk

Slik gjør du:

Bruk en miniblender eller en kvern for å lage mel av 50g havregryn. Bland alt det tørre i en bolle. Bland egg og melk i en annen bolle. Spe på med melblandingen litt og litt for å få røren klumpfri. La røren stå i noen minutter før du begynner å steke dem. Bruk litt smør til steking og lag små runde pannekaker. De blir saftigere hvis du passer på å steke dem kort på hver side. Pannekakene er veldig gode inntil bær, jeg har valgt halvfrosne blåbær med litt sjokolade. 

Back to Top