Biffwok med hvitløk & chili

Biffwok med hvitløk & chili


Er du lei all julematen og trenger et middags-tips? Biffwok er enkelt, sunt og tar heller ikke lange tiden å lage. Hvis du liker spicy mat beholder du chili-frøene. Hvis du vil ha en mildere wok skraper du dem bare ut. God torsdag!

Ingredienser til 2 pers:
♥ Biff-strimler av storfe
♥ 8 sukkererter
♥ 1/2 grønn paprika
♥ 1/2 rød paprika
♥ 2 hvitløksfedd
♥ 1/2 chili
♥ 1 ss kyllingfond
♥ 1 ss vann
♥ Salt & pepper

Slik gjør du:
– Kutt opp sukkererter, grønn og rød paprika. Fin hakk hvitløksfedd og chili.
– Stek sukkerertene på middelsvarme med litt smør til dem såvidt har blitt gyldne. Ha dem over i en middels stor gryte.
– Stek også paprika på samme måte, ha over i gryta.
– Stek kjøttet raskt med litt smør på litt høyere temperatur. Når kjøttet er ferdig har du i finhakket hvitløk, chili, kyllingfond og vann.
– Bland alt sammen i gryta, smak til med litt salt og pepper. Server med ris.

Back to Top