Granola med gresskarkjerner, mango, gojibær, kokos og hasselnøtter

Granola med gresskarkjerner, mango, gojibær, kokos og hasselnøtter

– ONSDAG –
Hva er vel bedre enn crunchy hjemmelaget granola til topping på smoothie’en?!
Granola er superenkelt å lage selv, og noe av det beste er at du kan velge hvor mye søtning og fett den inneholder.

Ingredienser:
♥ 100 g Havregryn, glutenfri
♥ 50 g Gresskarkjerner
♥ 40 g Solsikkekjerner
♥ 30 g Kokosflak
♥ 25 g Gojibær
♥ 45 g tørket Mango
♥ 35 g Hasselnøtter
♥ 1 ss Kokosolje
♥ 1 ts Honning
♥ 1/2 dl Eplejuice

Slik gjør du:

– Bruk en kniv og hakk opp hasselnøtter og tørket mango. Ha i en middelsbakebolle. Tilsett resten av de tørre ingrediensene.

– Bruk en liten kjele og varm opp: kokosolje, honning og eplejuice. Ta av platen når alt er smeltet og rørt sammen. Bland væsken i den tørre blandingen og rør godt med en slikkepott.

– Bruk et stekebrett med bakepapir, ha blandingen jevnt over  på papiret. Stek midt i ovnen på 180° i 10-13 minutter. Etter 8 minutter setter du på varmluft. Rør innimellom med en tresleiv. Slipp ut damp de siste minuttene. Ha bakepapiret med den ferdigstekte blandingen over på rist. La granola’en bli helt avkjølt.

– Oppbevares tørt i en lukket boks eller krukke.

Back to Top