Mammas Daim-iskake

Mammas Daim-iskake


Iskake er alltid en sikker vinner på kakebordet enten festen er liten eller stor. I tillegg er det superenkelt å lage og du kan lage den flere dager på forhånd. Mammas Daim-iskake er garantert den beste iskaken jeg vet om!

Ingredienser:
♥ 5 dl Fløte
♥ 5 Eggeplommer
♥ 150 g Sukker
♥ 3-5 ss Kaffe
♥ 3 Daim (doble)

Slik gjør du:
– Pisk krem av fløten og ha over i en annen bolle. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker.
– Grov hakk daim i passe store biter.
– Vend kremen forsiktig inn i eggedosisen sammen med kaffe og daimsjokoladen, spar litt av daimsjokoladen til pynt.
– Ha iskremen i en rundspringform med bakepapir i bunnen. Sett i frysen over natten.

Back to Top