Low Carb Chocolate Cake

Low Carb Chocolate Cake


Denne kaken er så vanvittig god! Du vil ikke tro at den nesten er helt sukkerfri og et mye sunnere alternativ til sjokoladekake. Server med friske jordbær og nyt med god samvittighet!



Ingredienser:

♥ 4 Egg
♥ 100 g Sukrin Gold
♥ 50 g Havremel, g-fri
♥ 1 ss Maisstivelse
♥ 2 ts Vaniljesukker
♥ 1/2 ts Bakepulver
♥ 1 Klype salt
♥ 4 ss Kakao
♥ 120 g Smør (smeltet)
♥ 50 g Sjokolade 85 % (smeltet)

Slik gjør du:
– Sett ovnen på 180°.
– Bruk en middelsbakebolle + håndmikser, mix sammen egg og sukrin gold. Ha oppi alt det tørre, deretter smeltet smør + sjokolade.
– Stek sjokoladekaken midt i ovnen i ca 30-35 minutter. (Sjekk med en tannpirker)

#lowcarb #lowcarbchocolatecake #chocolatecake #sjokoladekake #glutenfri

Back to Top