Panna Cotta med Mango & Ananas coulis

Panna Cotta med Mango & Ananas coulis


Lyst til å overraske med en supergod og frisk dessert i helgen? Da burde du teste ut denne oppskriften! SÅ enkelt å lage!

Ingredienser:
Vaniljepudding:
♥ 3 gelatinplater
♥ 3 dl laktosefri kremfløte
♥ 1 vaniljestang
♥ 1 1/2 ss sukker
♥ 1 ss honning
♥ limeskall

Mango & Ananas coulis:
♥ Mango
♥ Ananas
♥ Litt appelsinjuice

♥ Mynteblader til pynt

Slik gjør du:
– Start med gelatinplatene. Legg dem i en skål i kaldt vann.
– Del vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og ha i en liten kjele. (Helst med en svi-sikker bunn) Deretter tar du litt revet limeskall, sukker, honning og kremfløte i kjelen. Varm forsiktig opp uten at det koker. Rør ofte i fløteblandingen så ikke det svir seg. La fløteblandingen stå å trekke under omrøring i ca 5-7 minutter.
– Rør inn gelatinplatene, sil blandingen over et desilitermål. Bruk 4 glassformer, fordel jevnt over i formene. La dem stå på benken i ca 20 minutter før du setter dem inn i kjøleskapet. (Etter ca 4-5 timer er dem stivnet, la dem gjerne stå lenger eller over natten.)
– Bruk en blender, mix sammen litt mango og annanas + litt appelsinjuice. Hell over formene minst en halv time før servering.

#pannacotta #laktosefri #glutenfri 

Back to Top