Havregrøt med bær, sukker & kanel

Havregrøt med bær, sukker & kanel

God søndag!
Ingenting er som en skål havregrøt med bær på en sen søndags morgen.

Ingredienser:
♥ Havregryn, glutenfri, ca 100 g
♥ Lettmelk, laktosefri, ca 5 dl
♥ Matfløte, laktosefri, 1 ss
♥ Sukker/sukrin
♥ Kanel
♥ Smør, Brelett
♥ Bær, de du liker best!

Slik gjør du:
– Bruk en liten kjele med svisikker bunn. Vei opp ca 50 g havregryn, ha i kjelen. Vei opp ca 50 g havregryn til og kvern om til mel ved hjelp av miniblender eller kvern. Ha i kjelen og tilsett ca halvparten av melken + 1 ss fløte. La grøten tykne under stadig omrøring. Spe på med resten av melken. Når grøten er passe tykk er den ferdig. Strø over valgfri søtning, kanel, smør og bær.

– Hvis du tåler laktose bruker du bare vanlig lettmelk og fløte.

#havregrøt #glutenfri #laktosefri #bær

Back to Top