Hjemmelaget snacks på en fredag? Ja takk!
Blandingen av mørk + litt lys sjokolade toppet med salte pistasjnøtter = NAM! Super-enkelt å lage!
Ingredienser:
♥ 200 g mørk sjokolade (minst 70%)
♥ 100 g lys sjokolade
♥ 1 ss kokosolje
♥ 1 ts lønnesirup
♥ 1 klype salt
Slik gjør du:
– Bruk en 20 x 20 form med bakepapir i bunnen. Tips: klipp 4-5 cm inn i hvert hjørne på papiret, så former det seg lettere til formen.
– Smelt sjokolade + kokosolje på svak varme i en svi-sikker kjele. (Eller vannbad)
– Tilsett lønnesirup + salt, bland godt med en slikkepott, ha i formen.
– Hakk opp en passe mengde pistasjnøtter. Strø nøttene jevnt over sjokoladen, sett i kjøleskap til den er helt stivnet. Voilà!
#hjemmelagetsnacks #sjokolade #pistasj