God helg, kjære lesere!
Lyst på noe supergodt til middag denne helgen? Da anbefaler jeg denne pizza oppskriften! Fyll er opptil hver enkelt, jeg har valgt pizzasaus, kjøttdeig, kylling/kalkun pølser, rødløk, tomater og ost. Disse pizzasnurrene er også perfekte til å fryse ned og ta opp når man har dager med litt dårlig tid.
Ingredienser:
♥ Havregryn 50g (glutenfri)
♥ Linfrø 20g
♥ Solsikkekjerner 20g
♥ Semper fin mix 6 dl
♥ Maisstivelse 1 ss
♥ Fiberhusk 1 ss
♥ 1 pk gjær (tørrgjær)
♥ Salt 1 ts
♥ Timian 1 ss
♥ Vann 3 dl
♥ Olje 3 ss
Slik gjør du:
– Start med havregryn, linfrø og solsikkekjerner. Kvern om til mel, bruk blender eller kvern. Bland resten av det tørre sammen i en bolle. Mål opp vann og varm det lett i microen til du får ca 37-38 grader. Ha olje i vannet og hell deretter væsken i melblandingen. Elt deigen godt til du får en fin deig. La heve lunt i ca 45 min.
– Jeg valgte å lage pizzasnurrer, det kan være lurt å ta litt mindre fyll med tanke på at den skal rulles. (Hvis du skal lage pizzasnurrer kjevler du ut deigen på vanlig måte til du får en stor firkant. Tips: Ha en tynn fjøl under pluss litt semper-mel. Smør på pizzasaus + fyll. Rull til en pølse, skjær opp snurrer og legg ost på toppen.) Stekes midt i ovnen, 220° varmluft.
#glutenfripizza #glutenfri #glutenfribakst